Thuis

Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

Bedrijfprofiel

De Plank die van Foshanjiabao Co., Ltd vervaardigen, dat in 1988 werd gevestigd is met grote schaal, sterke capaciteit, uitvoerig administratief systeem, geavanceerde faciliteiten en techniek.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van, de productie van en het verkopen van rekken aangezien wij verscheidene teams van professionele technici, vertegenwoordigers en beheerders hebben. Wij zijn strikt met personeel, productie en kwaliteitscontrole voor het gehele proces, van het kiezen van materiaal aan het leveren van goederen.

 

Wij keuren goed poeder en geavanceerde automatische productielijn voor afwerking goed. Wegens onze goede kwaliteit en reputatie, tot dusver verdienen wij vertrouwen en geloof van vele klanten voor een lange termijn. Ons bedrijf poogt zich stap voor stap onder belangrijk concept „Kwaliteit te ontwikkelen voor het overleven, eerlijkheid voor zich het ontwikkelen“.

 

 

Met de ontwikkeling van ongeveer 20 jaar, zijn onze producten meer en meer gediversifieerd. Momenteel omvatten onze hoofdproducten light-duty opslagrek, supermarktplank, kruidenierswinkelrek, CD plank, boekenplank, op zwaar werk berekend opslagrek, lofting rekken, gangrekken, opslagkooi, het winkelen karretje, bevorderingskar, contant geldteller en een reeks supermarktfaciliteiten. Onze producten zijn aan boord populair zowel thuis als, en genietend van goede bekendheid onder coteries.

 

Wij zijn eminent, aangezien wij professioneel zijn. Handen met Jiabao schudden moet voor altijd vrienden zijn.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Plank die van Foshanjiabao Co., Ltd vervaardigen, dat in 1988 werd gevestigd is met grote schaal, sterke capaciteit, uitvoerig administratief systeem, geavanceerde faciliteiten en techniek. 

 

Van kleinschalig pakhuis en de productie bewoog de workshop zich aan Nationale hoge en nieuwe technologie industriezone - de industriezone van Jili. Hoog - de kwaliteitsproducten en goed geloofs de bedrijfsfilosofie zijn de stichting van onze schaal van de bedrijfproductie zich unceasingly uitbreiden.

 

Door ons bedrijf hebben het harde werk van al personeel en het bedrijfleider het verbeteren beleid, meer dan 50 handelaars in binnen- en buitenland levensonderhoud meer dan 10 van de samenwerkingsjaar verhouding met ons. Dank voor hun vertrouwen en steun.

 

 

Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : JIEBAO

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1219512-152440

Opgericht Jaar : 1988

Export pct : 60% - 70%

Contact Us: 0086-13790037161

Email Us: iris@jiabaoshelves.com

Contact Person: Ms Iris Chan

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop