Thuis

Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop
Klantenoverzichten
Hallo Iris, dank voor uw geduldige diensten. De producten zijn groot, is de Installatie eenvoudig. Wanneer ik uw fabriek bezoek, is het grote onderneming, is de machine zeer geavanceerd, is iedereen perfessional.

—— Soter

De beste Chan-Iris, komt già sapete, abbiamoricevuto i vostriscaffali. Belli van Sonomolto, moltocontenti van siamorimasti. In belli van deiscaffali van complessosono, verniciati bene, molto van sonopiaciuti van ci, e-moltocontenti van siamorimasti. Piaciuto van ci e collaborare bedriegt voi per La-vostrapresenza e per La-vostra disponibilità.

—— Ferramenta Negri

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.
Workshopgebied
Materialen
Lassenlijnen
Ponsengaten
Materialen die pool schoonmaken
Poederdeklaag die Lijnen overhandigen
de lijnen van de poederdeklaag
Vakantiemaaltijd

Workshopgebied

Workshopgebied, over 30,000㎡, 10 reeksen van volledige automatische machine en meer dan 50 reeksen helft-automatische machines

Materialen

Q235 Koudgewalst Staal

Lassenlijnen

Punt om lassen, Hoog rendement en tarief met beperkte verliezen te richten

Ponsengaten

Volledig automatische ponsenmachines

Materialen die pool schoonmaken

Inleggende en phosphating schoonmakende pool, hebben wij 10 pools om het schoonmaken te doen

Poederdeklaag die Lijnen overhandigen

Het schilderen Lijnen

de lijnen van de poederdeklaag

drie automic poeder met een laag bedekte mechineslijnen

Vakantiemaaltijd

De sterke teamsamenhang, viert Chinese Nieuwjaren en Gehouden loterijen als werknemersvoordelen.

1 2
Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.
OEM en ODM
OEM Producten

OEM en ODM

OEM en ODM zijn beide beschikbaar in Jiabao, zijn wij beschikbaar in specificaties, verschijning, kleuren, unieke emblemen etc. op de producten. Als onze klanten de twee diensten wensen, voorzie ons van de aangepaste productentekeningen, specifieke speciale specificaties, detail requiremets, kunnen wij absoluut aan alle vereisten voldoen. Doe wat u, wilt aanbiedt wat u nodig hebt.

OEM Producten

Wij konden op klantenvereiste baseren om de theorie in werkelijkheid te maken.

1
Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.
Ontwerpersteams

Ontwerpersteams

De lay-outontwerp van aanbiedings vrij supermarekt voor u

 • lopende band

  Jiabao, als fabriek en fabrikant, in Foshan, China wordt gevestigd, die een gebied behandelen van, heeft productielijn twee van poederdeklaag, meer dan 20 reeksenmechines aan het buigen en ponsen dat.

   

  Wij zijn strikt met personeel, productie en kwaliteitscontrole voor het gehele proces, van het kiezen van materiaal aan het leveren van goederen. Wij keuren goed poeder en geavanceerde automatische productielijn voor afwerking goed. Wegens onze goede kwaliteit en reputatie, tot dusver verdienen wij vertrouwen en geloof van vele klanten voor een lange termijn. Ons bedrijf poogt zich stap voor stap onder belangrijke convept“ Kwaliteit te ontwikkelen voor het overleven, eerlijkheid voor zich het ontwikkelen“

   

  Het aantal van onze arbeiders is meer dan 300, die allen deskundig en ervaren zijn om voor de bulkproductie in hoogte te waarborgen - kwaliteit. Bovendien, elke woker moet strikt hebben en de standaard opleiding vóór krijgen om regelmatige van tijd tot tijd opleiding te werken en te hebben.

   

  Een grote hoeveelheid ervaren arbeiders verstrekt een betrouwbare waarborg voor bulk en hoogte - kwaliteitsproductie. Wij kunnen vrij 3000 stukken per dag dichtbij vervaardigen om de grote ordeeisen van onze klanten te ontmoeten.

   

  Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

 • OEM / ODM

  OEM en ODM zijn beide beschikbaar in Jiabao, zijn wij beschikbaar in specificaties, verschijning, kleuren, unieke emblemen etc. op de producten. Als onze klanten de twee diensten wensen, voorzie ons van de aangepaste productentekeningen, specifieke speciale specificaties, detail requiremets, kunnen wij absoluut aan alle vereisten voldoen.

  Doe wat u, wilt aanbiedt wat u nodig hebt.

   

  Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

 • R & D

  Jiabao bezit een sterk en innovatief R&D-team om krachtige steun aan te bieden voor constant de productie van bijgewerkte producten.

   

  Ons R&D-team wordt sterker en technischer door meer te huren specilized onderzoek personnels en het professionelere testen, product certificatietalenten. Als onze klanten om het even welk idee over het ontwikkelen van nieuwe producten hebben, bied ons de steekproeven aan of de ideeën, zullen ons R&D nooit onze klanten neer laten, kunnen wij precies ontwikkelen wat de behoefte van onze klanten. Onze klanten zijn altijd satified en vertrouwend met ons onderzoek en ontwikkelingsvermogen. En ons R&D-team verbetert voortdurend onze productontwerpen volgens de behoefte aan de markten.

   

  Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

Contactgegevens
Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Iris Chan

Tel.: 86-13790037161

Fax: 86-0757-85325513

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)