Thuis Nieuws

De medio-herfstfestival, bedrijfwelzijn

Certificaat
Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop
Klantenoverzichten
Hallo Iris, dank voor uw geduldige diensten. De producten zijn groot, is de Installatie eenvoudig. Wanneer ik uw fabriek bezoek, is het grote onderneming, is de machine zeer geavanceerd, is iedereen perfessional.

—— Soter

De beste Chan-Iris, komt già sapete, abbiamoricevuto i vostriscaffali. Belli van Sonomolto, moltocontenti van siamorimasti. In belli van deiscaffali van complessosono, verniciati bene, molto van sonopiaciuti van ci, e-moltocontenti van siamorimasti. Piaciuto van ci e collaborare bedriegt voi per La-vostrapresenza e per La-vostra disponibilità.

—— Ferramenta Negri

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De medio-herfstfestival, bedrijfwelzijn
De medio-herfstfestival, bedrijfwelzijn

Het de medio-herfstfestival is een dag wanneer de Chinese mensen naar huis gaan om bijeen te komen om van de volle maan mooie nacht te herenigen en te genieten.

 

Elk jaar, verdeelt de bedrijfeigenaar een doos van maancakes en 50rmb als werknemersvoordelen aan elke werknemer begin Augustus.

 

Als lid van Jiabao, is iedereen dankbaar voor de chef- zorg. Het menselijke welzijnspersoneel zal vertrouwen en enthousiasme voor het werk van het bedrijf inspireren.

 

 

Bartijd : 2018-09-11 09:46:33 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Iris Chan

Tel.: 86-13790037161

Fax: 86-0757-85325513

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)