Thuis ProductenRek van de duw het Achterpallet

Metaalduw Achter het Rekken Systeem/het Radiopendelduw Achter Opschorten

Certificaat
Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Het middelgrote Rek van het Plichtsstaal voor verkoop
Klantenoverzichten
Hallo Iris, dank voor uw geduldige diensten. De producten zijn groot, is de Installatie eenvoudig. Wanneer ik uw fabriek bezoek, is het grote onderneming, is de machine zeer geavanceerd, is iedereen perfessional.

—— Soter

De beste Chan-Iris, komt già sapete, abbiamoricevuto i vostriscaffali. Belli van Sonomolto, moltocontenti van siamorimasti. In belli van deiscaffali van complessosono, verniciati bene, molto van sonopiaciuti van ci, e-moltocontenti van siamorimasti. Piaciuto van ci e collaborare bedriegt voi per La-vostrapresenza e per La-vostra disponibilità.

—— Ferramenta Negri

Ik ben online Chatten Nu

Metaalduw Achter het Rekken Systeem/het Radiopendelduw Achter Opschorten

China Metaalduw Achter het Rekken Systeem/het Radiopendelduw Achter Opschorten leverancier

Grote Afbeelding :  Metaalduw Achter het Rekken Systeem/het Radiopendelduw Achter Opschorten

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JIEBAO
Modelnummer: Rek van de duw het Achterpallet

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Bellenpakket.
Levertijd: 10-15 het werkdagen na ontvangen storting
Betalingscondities: TT, LC, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000sets per maanden
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: duw achter het rekken systeem Materiaal: Metal
Oppervlaktebehandeling: De Deklaag van het poeder Brede grootte: aangepaste
Hoge Grootte: aangepaste balk: aangepaste

Metaalduw Achter het Rekken Systeem/het Radiopendelduw Achter Opschorten

 

Duw Achter het Rekken Systeeminleiding

 

Duw wordt het Achter het Rekken Systeem aan veelvoudig die lagenkarretje ontworpen aan de voorzijde en de achterstraal wordt verbonden. De pallet of de palletdoos worden van buiten gezet op het karretje, en de verdere pallet zal vroegere aan binnenkant duwen. Het karretje kruist op het gehelde gidsspoor. Wanneer de buitenpallet wordt weggehaald, zal het binnenkarretje onderaan automatisch glijden. Hetachter Rekken is geschikt om goederen van grote hoeveelheid op te slaan maar de kleine verscheidenheid, het verrichtingsprincipe is FILO. Het opslaan van en het nemen van goederen zijn in dezelfde kant.

 

Hoe te om Duw Achter het Rekken Systeem te gebruiken

 

  1. Breng de goederen op kar van de voorzijde en de duw aan.
  2. Later opgeslagen de goederen zullen de vroegere goederen vooruit zetten, samen verbonden karren.
  3. Wanneer de voorgoederen worden weggehaald, zal de binnenkar onderaan automatisch glijden.

Metaalduw Achter het Rekken Systeem/het Radiopendelduw Achter Opschorten

Duw Achter het Rekken Systeemdetail

 

Kar - Lagers – Sporen – Antislipstaal – Spoorsteun – Voorkurk

Metaalduw Achter het Rekken Systeem/het Radiopendelduw Achter Opschorten

Duw Achter het Rekken Systeemfunctie

 

Het duw-achterdierek, ook als duw-in rek wordt bekend, wordt verbonden door multi-layer karren tussen de voor en achterstralen. De gestapelde goederen worden geduwd in de karren van de buitenkant, en de opgeslagen goederen zullen de originele goederen in het duwen. Het wordt gewoonlijk gebruikt in plaatsen waar de bergruimte uiterst beperkt is, maar die de opslagcapaciteit moet worden verbeterd of de tijd voor de goederen wordt vereist moet worden verhoogd.

Het spoor van de pers - in rek heeft een bepaalde helling, ongeveer 3 °. Het gebruikt het gewicht goederen, en de palletgoederen worden gespecificeerd voor enig-Beëindigenopslag. De totale diepte van dit soort rek zou niet, over het algemeen binnen de diepte van 6 pallets moeten te diep zijn, omdat de karren in elkaar worden ingebed, zodat nemen zij wat ruimte op. Het gewicht van één enkele pallet is over het algemeen binnen 1500kg, en de rekhoogte is over het algemeen onder 6m.

De pers - in het rekken van systeem heeft hogere eisen ten aanzien van de productienauwkeurigheid van het rek. Omdat de samenwerking tussen de palletkar en het gidsspoor hoog is, is de productie en installatie nauwkeurigheid strikt. Het nalaten zal dit te doen het het rekken systeem veroorzaken om het werkdoeltreffendheid slecht in werking te stellen en te beïnvloeden.

De kosten van pers-in rek zijn hoger, wat aan zijn waarde direct evenredig is. Zijn pakhuisbezettingsgraad bereikt over 80%, en de ruimtebezettingsgraad van het pakhuis kan worden verbeterd.

Het is meer dan hoog, gemakkelijk toegang te hebben tot en flexibele 30%, en is het rek met de hoogste opslagefficiency.

 

Duw Achter het Rekken Systeemtoepassing

 

  1. Het duw-achterrek is samengesteld uit typische structurele delen zoals palletkarren. De palletkarren hebben stroomkenmerken. De goederen worden gespecificeerd om en uitgang aan de ene kant binnen te gaan van het rek, en de orde van achter-uit geavanceerd te volgen;
  2. Wanneer het opslaan van en het vervoeren van goederen, werkt de vorkheftruck slechts op het lagere eind van de rekdoorgang, en te hoeven niet om de de opslagdoorgang van rekgoederen in te gaan. Dergelijke planken hebben de typische kenmerken van hoge opslagdichtheid en snelle opslag en vervoerssnelheid;
  3. Het wordt gewoonlijk gebruikt voor opslagplaatsen die uiterst beperkt zijn, maar het moet in plaatsen worden gebruikt waar de opslagcapaciteiten niet hoog, zoals stijgende opslagcapaciteit of het vereisen van tijd voor de goederen zijn.

Contactgegevens
Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

Contactpersoon: Iris Chan

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)